'WINTERSWIJKS LANDSCHAP' HOME PORTFOLIO WERKWIJZE VERKOOP CURSUSSEN CONTACT
    
Basiscursus digitale fotografie; foto’s van deelnemers bespreken, beter leren omgaan met de digitale camera en basis fotobewerken.

Geschikt voor elk type camera!
Al vanaf 2007 geef ik deze basiscursus. Elke keer weer merk ik dat daar behoefte aan is bij mensen die hun digitale camera niet van de 'automaat' durven afhalen. Waarvoor dienen al die instellingen en die knopjes? Aan de hand van een vragenlijst die ik tevoren aan de deelnemers toestuur kun je gericht je handleiding doornemen.

De eerste avond lopen we de vragen langs. Als je je ‘huiswerk’ gedaan hebt snap je na mijn uitleg alles sneller en beter. Ook bespreken we deze avond foto’s die de deelnemers hebben opgestuurd. Ik heb die foto’s op mijn eigen-wijze manier in Photoshop ‘verbeterd’. Of het een verbetering is zien we samen.

De tweede avond laat ik zien hoe je in een paar stappen je foto’s aanzienlijk kunt verbeteren. Sprekender en spannender door eruit te halen wat er al inzit. Ik doe dit met Photoshop Elements de amateurversie van Photoshop. Je krijgt een handleiding mee naar huis met schermafbeeldingen zodat je het makkelijk na kunt doen.

Kosten, tijd en locatie
5 - 10 deelnemers, € 90,- per persoon, inclusief cursushandleiding.
Of één op één voor €25,- per uur
Ik weet dat er veel behoefte aan is!

Bij gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk - Corle.

Samen het geleerde oefenen?
Aansluitend aan de meer theoretische avonden ga ik nog een dagdeel op pad, met deelnemers die dat willen, om praktijkervaring op te doen. Onderling kunnen we bepalen wat we gaan doen; bij zonsopgang, avond/nachtfotografie (met statief), straatfotografie, natuur & landschap. Aansluitend bekijken we elkaars foto’s.
Kosten: een dagdeel ± 4 uur voor €50,-

Meer informatie
Voor meer informatie vul het contactformulier in
of bel:
06-165 925 71.

<< terug naar CURSUSSEN

 

 Hendriks Fotografie | Deventer | Winterswijk | 0616592571 | info@hendriksfotografie.nl